Már csak két áldozat után kutatnak a búvárok az 50 méteres mélységben. A Bayesian két napja süllyedt el pillanatok alatt Szicília partjainál egy vihar miatt.


Már csak két eltűnt utas holttestét nem találták meg a Szicília partjainál elsüllyedt luxusjacht roncsai között. A part közelében horgonyzó Bayesian percek alatt süllyedt el hirtelen kialakuló viharban hétfő hajnalban. A fedélzetén tartózkodó husonkét emberből tizenötöt kimentettek, a szakács holttestét pedig még akkor megtalálták. Egészen szerdáig semmit nem tudtak további hat utasról.

Az olasz búvárok szerda délután előbb két áldozat holttestét hozták felszínre az ötven méteres mélységben található roncsból. Egyikük egy erőteljes testalkatú férfi, aki a Telegraph információi szerint Mike Lynch, brit techmilliárdos lehet. Vele együtt megtalálták 18 éves lánya, Hannah holttestét is.

Nem sokkal később újabb két áldozatot hoztak felszínre. A hírek szerint egyikük a Morgan Stanley vezetője, Jonathan Bloomer lehet. A másik áldozat állítólag a bankár ügyvédje, Chris Morvillo. Ezek alapján már csak utóbbi két férfi feleségeit nem találják.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!