Vádat emelt a Fonyódi Járási Ügyészség azzal a 68 éves német állampolgárságú Magyarországon élő férfival szemben, aki azért támadt az üzletben tartózkodókra tavaly nyáron, mert várnia kellett a kiszolgálásra.


A járványhelyzet miatt mindig csak annyi ügyfl tartózkodhatott a balatonboglári telefonüzletben, ahány ügyintéző éppen dolgozott. Az üzletbe érkező férfi sérelmezte, hogy a már bent lévő ügyfelek miatt a bejárati ajtónál kellett várakoznia, ezért kiabálni kezdett az üzletvezetővel kiabálni. A bosszúságát csak fokozta, amikor egy időpontra érkező ügyfelet szólítottak előtte pulthoz. Ekkor berontott az üzletben és rá akart támadni az egyik dolgozóra.

A már korábban regisztrált időpontra érkező ügyfél ekkor az ügyintéző védelmére kelt, ezért pofon ütötte őt a feldúlt férfi. A vádlott pechjére azonban az általa megütött ügyfél korábban rendőrként dolgozott, ezért a még egyenruhásként tanult önvédelmi fogásokkal a földre vitte férfit, aki még ekkor is indulatosan rúgkapált. A volt rendőr ügyfélnek azonban sikerült megfékeznie őt, így senki nem szenvedett sérülést.

Az ügyészség pénzbüntetést kért az igencsak rossz célpontot választó férfire.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!