Ez nem bal- és nem jobboldali tüntetés. Itt a magyar nép mondja, hogy elég volt! - írta ki az esemény előtt a felhívásában.


Magyar Péter az ügyészségi meghallgatása után tüntetést hirdetett kedden estére a Legfőbb Ügyészség Markó utcai épülete elé. Azt kérte: "Mindenkit arra szeretnék kérni vidéken és Budapesten, hogy ma este 6 órakor találkozzunk az V. kerületben, a Markó utca 16. szám előtt, a Legfőbb Ügyészség épülete előtt, és követeljük ennek az ügynek a független, objektív, politikai befolyásolástól mentes kivizsgálását, a valódi felelősök megbüntetését és minden szükséges tanú meghallgatását. És hogy ha ott összegyűltünk, akkor utána sétáljunk át békésen a Kossuth térre, és követeljük a kormány lemondását, és mondjuk azt ki, hogy eddig és ne tovább".

"Magyar Péter a kezdéss előtt azt írta a közzösségi oldalára: találkozunk a Legfőbb Ügyészség előtt (Markó utca 16.), ahonnan közösen átmegyünk a nemzet főterére és kimondjuk, hogy eddig és ne tovább. “Mert egy nép azt mondta elég volt!

Hozzatok magyar zászlókat, magyar jelképeket és ha tudtok fáklyákat, hogy megmutathassuk, hogy nem félünk és van kiút a sötétségből. 18.00 órakor találkozunk. Hozz magaddal még két embert! Vegyük vissza a hazánkat!" Majd még kommentben hozzátette: "Ez nem bal- és nem jobboldali tüntetés. Itt a magyar nép mondja, hogy elég volt!"

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!