Brutálisan támadt rá barátnőjére egy férfi Budapesten pénteken este a Lujza és Baross utca kereszteződésénél - az esetről videó is készült.

Azt látni a felvételen, hogy a zebra mellett áll egy autó, amely - mint kiderült - elsodorhatott valakit. Ám mikor a sofőr kiszállt, nem látott senkit. Majd egy kék ruhás férfit látni, ahogy rátámad egy nőre a telefonfülkében, aki próbál menekülni előle, de esélye sincsen. A férfi ököllel üti, meglöki, majd a földön fekvő áldozatába is belerúg. Később - mikor a nő próbált menekülni - utánaszaladt és újra leteperte. Végül sikerült az ámokfutót lefogni, akit a kiérkező rendőrök elfogtak.

A felvételt egy arra járó rögzítette. Ő úgy emlékszik:

azután szabadultak el az indulatok, hogy egy autó elsodorta a melegítőruhás férfit, aki emiatt rá akart támadni a sofőrre. A barátnője próbálta visszahúzni.

A rendőrök szerint őket csak a verekedés miatt hívták ki, de mire kiértek, már senkit nem találtak. A térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították a párt, és feljelentették őket, amiért megszegték a kijárási korlátozást.

hirdetés

A Híradónak elküldött videó alapján indítottak eljárást, az ámokfutót délután elfogták, és előállították a rendőrségen.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója



hirdetés