Egy 30 éves nő esett neki a gyereknek, mert az korábban beárulta a lányát az egyik tanárnak. A kislány tudhatta, hogy baj lesz, és mikor meglátta az asszonyt, azonnal felhívta az apját.


Videóhívásban, élőben nézte végig az apa, ahogy eszméletlenre verik a 14 éves lányát az ócsai főutcán kedden - számolt be róla az RTL Híradó. A kislány agyrázkódást szenvedett, pszichológus segít majd neki feldolgozni a történteket.

A 30 éves nő azután esett neki válogatott szidalmak közepette a gyereknek, hogy az összeverekedett a 13 éves lányával. Ennek oka az volt, hogy

Az asszony azonban nem hagyta annyiban a konfliktust, és az iskola után brutálisan rátámadt a kislányra: fejbe rúgta és a hajánál fogva cibálta. Minderről pedig videó felvétel is készült, amin látszik, hogy miután a gyerek feltápászkodott, azonnal elájult.

Az apa az RT Híradónak azt mondta: a kislánya tudhatta, hogy baj lesz, mert ahogy kiért az iskolából, meglátta a diáktársa anyját, aki rá várt. Ijedtében pedig felhívta az apját.

- mondta a férfi, aki ezután az édesanyjával együtt azonnal elindult a gyerekhez.

Mire odaértek, a kislány már magánál volt és hamarosan a mentők is megérkeztek. Azóta a gyereket kiengedték a kórházból, a lelki trauma feldolgozásában pszichológus segít majd neki.

Az apa azt is hozzátette, hogy a történtek az egész családot nagyon megviselték, az egész családot megviselték a történtek, de a lányuk miatt próbálnak erősek maradni.

A rendőrség súlyos testi sértés miatt indított nyomozást az ügyben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!