Még körülbelül félmillió forintnak megfelelő készpénzt is kapott, de az ameriki kamasz szerint még sosem volt ennél rosszabb születésnapja. A kommentelők felháborodtak a hálátlan viselkedésén.


Egy amerikai nő a TikTokra töltött fel egy, gyakorlatilag mindenki számára felháborító videót - írja a Sassy.

Az anya a lánya 16. születésnapjára vett neki egy autót, még egy piros masnit is tett rá. Utána kihívta a lányát a házból, még a szemét is bekötötte, azonban a lány nem is leplezte csalódottságát, mikor meglátta az ajándékba kapott kocsit.

- jelenti ki felháborodottan a tizenéves.

Az anya ledöbben, próbálja felvidítani a lányát, kéri, hogy nézze meg a szélvédőn lévő ajándékdobozt. Abban a kocsikulcs van, és további ajándék, méghozzá 1600 dollár (több mint félmillió forint) készpénz. De a tinédzser a pénzt sem tartja elégnek.

- kérdezi, és hisztizik, hogy ő nem fogja állandóan töltögetni az elektromos autót, aztán dühösen visszanyomja az anyja kezébe a kocsikulcsot.

- mondja, miközben visszamegy a házba. Az anya utána elnézést kér a nézőktől a lánya hálátlan viselkedése miatt. Ennek ellenére azt mondja, hogy visszaviszi a kocsit, és megpróbál egy rózsaszín Mercedest szerezni.

@neshieslife2340 Surprised my daughter with her sweet 16 gift and she didn’t even like it I’m so piss right know I can’t stand a ungrateful kids!???? #spoiledkids#momlife #viralvideos ♬ original sound - Neshie’s life

A kommentelőket felháborította a lány viselkedése.

"Vidd vissza a Teslát, és vegyél egy rózsaszín Mercedest magadnak" - írta az egyik hozzászóló.

"Ezek után véletlenül se vegyél neki Mercedest!" - áll egy másik hozzászólásban.

"Én már azért hálás lennék, ha valaki egy biciklit venne nekem!" - jegyezte meg az egyik követője

Mások szerint viszont pont azért viselkedik így a lány, mert a szülei elkényeztették. De olyan is volt, aki a szerint ez csak egy vicc lehet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!