Ez valami elképesztő. Mi is hazavittük volna.


Van szerelem első látásra, és vannak eleve elrendeltetett kapcsolatok. Nemcsak ember és ember között, hanem ember és kutya között is.

Ennek egyik legmeghatóbb példája az a neten köröző videó, amely világszerte milliók szívét olvasztotta már meg.

A kevesebb, mint egy perces felvétel egy állatmenhelyen készült, ahová egy riporter érkezett, hogy beszámolót készítsen a menhely munkájáról. A riporternek – egy fiatal férfi – nyilvánvalóan sejtelme sem volt arról, mekkora fordulatot vesz az élete az átlagosnak induló munkanapon. A menhely kutyái közül ugyanis az egyik odaszaladt hozzá, féllábra emelkedett, két mellső lábával pedig szorosan átölelte a férfi combját. Többé el se mozdult onnan, szinte rátapadt. A jelenetet rögzítő ember (talán a menhely munkatársa) ráközelített az eb pofijára, aki bátran belebámult a lencsébe, és egyszerűen látszott a tekintetén, hogy elhatározta: ő kinézte magának az "emberét", ő bizony ölelni is fogja, akár az idők végezetéig.

A fiatal férfi tehetetlenül, olykor kuncogva simogatta a kutyát, tűrte az ölelést, azután megadta magát a sorsának: örökbe fogadta az állatot, és hazavitte, bár eredetileg esze ágában sem volt gazdivá válni.

A videó alatti kommentelők megerősítették, hogy ez az egyik legmeghatóbb dolog, amit életükben láttak, valamint azt is, hogy az állatmenhelyi örökbefogadásoknál sokszor valóban a kutya választ. A hozzászólók közül többekkel történt már hasonló, ha nem is ilyen látványosan, de egyértelműen a kutya volt az, aki a menhelyen "kiszúrta" őket magának jövendőbeli gazdának.

(Sassy.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!