Az önkormányzat szerint versenypályának használják a tavaly felújított Panoráma utat, emiatt rengeteg jelzést kaptak. A helyi motorosok nem örültek a tiltásnak.


Kiakadtak a motorosok, amiért a visegrádi önkormányzat kitiltotta őket a Fellegvárhoz vezető, tavaly felújított útról. A városvezetés szerint az utat „versenypályának” használták.

A visegrádi önkormányzat a „motorral behajtani tilos” táblát helyezett ki a Panoráma ú elején, az Apátkúti-völgy bejáratánál és a Fellegvár parkoló kijáratánál. A tilalom minden év március 1. és november 1. közötti időszakra vonatkozik, a motorosok így a Nagyvillám felől juthatnak fel a Fellegvárhoz.

Városunk lakosainak mindennapjait és szállóvendégeink nyugalmát egyaránt nagy mértékben zavarja ez a tevékenység, amivel kapcsolatban rengeteg jelzést kaptunk” - írta múlt hét pénteki közleményében az önkormányzat.

A változásnak azonban a helyi motorosok nem igazán örültek. A Tiktokon a napokban megosztottak egy videót is arról, ahogy egy csapat motoros az önkormányzati rendésszel vitatkozik. A felvételen az is elhangzik a felújított útról, hogy

A rendész végül megkéri a motorosokat, hogy húzódjanak le az útról.

@kanyarfoto Valakit azért csak kiküldtek rendet rakni a Visegrádi motoros tiltó táblához. Aztán kibékült mindenkivel. ?‍♂️ miért nem a főnök jött? #FUvisegrád #foryou #kanyarfoto #visegrad #motorostiltó #tiltsákbe ♬ eredeti hang - Kanyarfoto

(Forrás: rtl.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!