A kőbányai rendőrkapitányság rendőrei 2019. április 2-án délelőtt összehangolt bűnügyi akció keretében öt férfit és két nőt fogtak el új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt Budapesten, a Hős utcában.


Az elfogásokkal egy időben a nyomozók a két lakóházban összesen kilenc lakást is átkutattak: összesen 18 darab, alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot tartalmazó pakettet, szintén kábítószergyanús anyagot tartalmazó simítózáras tasakokat, valamint fecskendőket és mobiltelefonokat foglaltak le.

A kőbányai nyomozók az elfogott öt férfit és két nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Kihallgatásukat követően a nyomozók négy férfit és a két nőt őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. Az ötödik férfit a rendőrök börtönbe vitték, mert ellene elfogatóparancs volt érvényben, mivel a kiszabott szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg.

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság mind a hét dílerrel szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A következő oldalon videón is megnézheted, hogyan csaptak le a rendőrök, akik drogkereső kutyát is bevetettek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!