Éppen a telefonját nézte, amikor kocsijával elütötte az állatot. A történtek miatt a Twitch letiltotta a fiókját.


Azonnal letiltottak egy lengyel Twitch-felhasználót a platformról, miután élő közvetítése közben elütött egy kutyát az autójával február 17-én - írta meg az Unilad.

A helyzetet tovább rontotta, hogy a Sidneuke nevű felhasználó éppen a telefonját nézte, amikor történt a gázolás, tehát nem az utat figyelte vezetés közben.

Az alábbi élő közvetítésben látszik is, ahogy áthajt a kutyán az influenszer, majd megnézi az elütött állatot, de végül visszaszáll az autójába, és elhajt a tett helyszínéről.

A videón az is hallatszik, hogy a twitcher idegesen azt kezdi el kiabálni lengyelül, hogy

Majd ezek után még ő akad ki a kutya gazdájára, hogy nem szabad felügyelet nélkül hagyni a kutyákat, mert az törvényellenes.

Azóta a Twitch letiltotta a lengyel felhasználó fiókját, az oldalára lépve ez a felirat fogadja a látogatót:

Természetesen a videó nem tűnt el a netről, a Redditen és a Twitteren azóta is látható az eset, a kommentelők pedig szétszedték a lengyel influenszert. Volt, aki azt írta, hogy örül, hogy véglegesen letiltották, mert undorító, amit csinált, de páran azt is írták, hogy el kellene venni a jogosítványát, mert vezetés közben nem lehet az okostelefonnal szórakozni.

Mindenesetre a helyi állatvédelmi hivatal a rendőrséghez fordul a fiatal influenszer tette miatt, és feljelentik őt, mert a gázolás után kötelessége lett volna megállni és segíteni az elütött állaton.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!