Egy apa és két fia keveredhetett összetűzésbe az őrökkel. Több embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba.


Összevertek három férfit egy nyíregyházi szórakozóhely előtt a klub biztonsági őrei - ez derül ki arról a felvételről, amit a Blikk egy olvasója küldött el a lapnak. A felvételt a YouTube-on is megosztották.

A videón látható, ahogy a kopasz kidobók még a földön is ütik a sértetteket, és többször is fejbe rúgják őket. A felvételen az is hallható, ahogy valaki folyamatosan azt kiabálja:

Az RTL Híradó riportere a helyszínen úgy értesült, hogy a diszkónál egy apa, valamint 21 és 19 éves fiai keveredtek összetűzésbe a biztonsági őrökkel, akik nem akarták őket beengedni a diszkóba. Úgy tudni, hogy mindhárman újfehértóiak, a fiúk pedig bokszolók. Az egyelőre nem világos, hogy ki ütött először.

A biztonsági őrök elsősorban a két fiatalt ütötték, az édesapa eközben védeni próbálta fiait, így ő is kapott a verésből. Az RTL szerint

A Blikk az ügyben megkereste a rendőrséget is. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság válaszában azt írta, hogy csoportosan elkövetett garázdaság és testi sértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

és előterjesztést tettek a letartóztatásukra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!