A veszélyes állatokat befogó szakember szerint az előző nap a szabadban szárított ruhákkal együtt kerülhetett a fehérneműs fiókba a világ második legveszélyesebb kígyója.


Rémisztő állatot talált egy ausztrál édesanya a hároméves kisfia szekrényének a fiókjában. A fehérneműk között ugyanis egy textilmintás barnakígyó tekergett - írja a Newsweek.

A Kígyóvadász nevű melbourne-i kígyóbefogó, Mark Pelley segített végül a családnak, ő készítette a videót is Ausztrália leghalálosabb kígyójáról. Szerinte az előző nap a ruhaszárítóról behozott ruhákkal együtt kerülhetett a fiókba a 1,5 méteres kígyó.

Mint mondta:

A mérgessiklófélékhez tartozó állat a világ második legveszélyesebb kígyófaja. A cikk megjegyzi, hogy bár egyetlen marása is halálos lehet, de ritkán fordul elő ilyen tragédia. Az adatok szerint évente átlag 2,2 haláleset tulajdonítható ilyen kígyómarásnak.

@snakehunteraus 2nd most venomous snake in top underwear drawer #foryoupage #fyp #reptile #snake #viral #drawer ♬ original sound - SpongeBob background music


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!