A Floridában található gyorsétteremben játékterem, játszóház és külön desszertes pult is várja a látogatókat.


Katie Ellison éppen az amerikai Florida állambeli Orlando városában nyaralt a családjával, amikor egy nap úgy döntöttek, hogy betérnek egy McDonald's-ba.

A Ladbible cikke szerint Ellison és családja teljesen ledöbbent a választékon, mert ők igazából csak egy szokásos gyorsétteremre számítottak, ehhez képest valami egészen mást kaptak.

A brit influenszer TikTok-videóban mutatta meg, hogy mennyire különleges a háromszintes McDonald's, ahol játékterem, játszóház, akvárium és külön desszertes pult is várja a látogatókat.

@katie_ellison Visiting the World’s Largest Mcdonald’s in Orlando, Florida…. ??? #mcdonalds #worldsbiggestmcdonalds #visitorlando #orlandotravel #orlandoguide #thingstodoinorlando #travelorlando #orlandowithkids #orlandovacation #orlandoholiday ♬ Holiday Upbeat Pop featuring ukulele, acoustic guitars. (Title : Party Bag) - Yuki Ishii

Az anyát lenyűgözte az is, hogy az étteremben egy fatüzelésű kemence is van, amiben mekis pizzák készülnek - ilyet azért nem lehet látni bármelyik Mekiben.

Az influenszer egyébként megjegyezte, hogy a pizza azért nem volt valami nagy szám, és a szósz is kicsit vizes volt.

Természetesen felmerült a kérdés, amit egy kommentelő fogalmazott meg a videó alatt, hogy

Katie erre válaszolva leírta, hogy ők szívesen próbálnak ki mindenféle újdonságot, ami nem megszokott egy Mekiben, és megnyugtatta a hozzászólót, hogy azért rendeltek tipikus McDonald's-termékeket is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!