Az incidens a Ryanair Zadarból Londonba tartó járatán történt, a gépet vissza kellett fordítani. A zavartan viselkedő brit férfi egy horvátországi zenei fesztiválról tartott hazafelé.


Vissza kellett fordítani a repülőtérre a Ryanair Zadarból Londonba tartó járatát június 30-án, miután egy 27 éves brit férfi a levegőben megpróbálta kinyitni a gép ajtaját. Utastársai fékezték meg, a horvát rendőrök pedig őrizetbe vették.

A Ryanair tájékoztatása szerint nem sokkal azután, hogy június 30-án a horvátországi Zardarból felszállt a Londonba tartó járatuk, vissza kellett fordítani a gépet, mert a fedélzeten zavartan viselkedett az egyik utas.

@vibs1.0 #hideout #croatia #partygonewrong #appintheair ♬ Gravity (Edit)

A gép visszatért a repülőtérre, itt a problémás utast a rendőrség eltávolította a fedélzetről, így a légi járat folytathatta útját – igaz, némi késéssel.

A Zadari Rendőrkapitányság közölte, őrizetbe vették a 27 éves brit állampolgárt, aki mindvégig ellenállt a rendőri intézkedésnek, ezért vele szemben kényszert kellett alkalmazni. Hozzátették, zavart állapota miatt a férfit kórházba akarták szállítani, de a rendőrautóban rátámadt a rendőrökre, ezért több vádpont miatt is felelnie kell majd a horvát bíróság előtt.

Forrás: LADbible


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!