Sebastian Vettel rajtbüntetést kap a vasárnapi Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíján, mivel csapata, az Aston Martin motort fog cserélni az autójában. A négyszeres világbajnok német pilóta Austinban beszélt a változtatásról és az azért járó büntetésről,

amelynek mértéke attól függ majd, hogy mennyi elem lesz új a beépítésre váró erőforrásában.

"Azt hiszem, mondhatjuk, hogy nehéz hétvégének nézünk elébe. A nehézségek ellenére előretekintünk, és azt gondolom, erősek lehetünk itt. Hogy mennyire, azt majd meglátjuk" - mondta a 34 éves Vettel.

Kapcsolódó

Verstappen nem akar szerepelni a netflixes F1-sorozat új évadában

Szerinte nemlétező rivalizálásokat mutattak a sorozatban. Ő pedig a tényeket szereti.

A Mercedes erőforrással dolgozó Aston Martinnal az utóbbi időszakban nem remekelt Vettel. A legutóbbi kilenc futamon egyszer tudott a legjobb tízben végezni, az összesített pontversenyben pedig a 12. jelenleg.

Az Egyesült Államok Nagydíjának első szabadedzését magyar idő szerint pénteken 18.30-tól rendezik, a szombati időmérő 23 órakor, a vasárnapi futam pedig 21 órakor rajtol, írja az MTI.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!