Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Belga Nagydíj pénteki második szabadedzésén.

A 23 éves pilóta három perccel a gyakorlás leintése előtt megcsúszott és a szalagkorlátnak csapódott, de addigra már az övé volt a leggyorsabb kör. Verstappen nem sérült meg a balesetben, amely miatt azonban piros zászlóval rögtön véget is vetettek az edzésnek.

A második helyen az első gyakorláson leggyorsabb Valtteri Bottas végzett a Mercedesszel, csapattársa, a címvédő és hétszeres világbajnok brit Lewis Hamilton pedig harmadik lett.

A 40 esztendős spanyol Fernando Alonso negyedikként végzett, hátránya azonban fél másodperc környékén volt az éllovas trióhoz képest, írja az MTI.

A 2. szabadedzés élmezőnye

1. Max Verstappen (holland, Red Bull) 1:44.472 perc
2. Valtteri Bottas (finn, Mercedes) 1:44.513
3. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 1:44.544
4. Fernando Alonso (spanyol, Alpine) 1:44.953
5. Pierre Gasly (francia, Alpha Tauri) 1:44.965
6. Lance Stroll (kanadai, Aston Martin) 1:45.180

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!