A Vas megyei Kisunyomnál történt balesetben egy ismeretlen autós ütötte el a vadat, amely aztán telibe találta a szemközti sávban érkező litván család autóját. A balesetet okozó sofőr visszament a helyszínre, megkereste a lerepült rendszámtábláját, majd elhajtott a helyszínről.


A Vas megyei Kisunyom közelében péntek este egy ismeretlen autós elütött egy őzet, ami aztán becsapódott a szemből érkező litván rendszámú BMW szélvédőjén keresztül az utastérbe. A külföldi sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba - számolt be róla az RTL Híradó.

A 112Press információi szerint a négytagú litván család kéthetes horvátországi nyaralásából tartott haza. A vad a sofőr és a mellette ülő felesége között csapódott az autóba és csak a hátsó üléssor tudta megállítani, ahol a 7 és 12 éves gyerekek utaztak.

Csillag Zoltán, az OMSZ kommunikációs munkatársa arról tájékoztatott, hogy egy középkorú férfit súlyosabb szemsérülések miatt, egy fiatal nőt és két gyermeket üvegszilánkok okozta könnyebb sérülések miatt helyszíni vizsgálatok és ellátás után a sürgősségi osztályra szállítottak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!