David „Szuper Viagrát” fogyasztott, majd betér az „Éhes Jancsi” étterembe. A kettő kombinációja nem volt jó ötlet.


Bizarr eset miatt kellett a bíróság elé állnia egy férfinak Észak-Ausztráliában – számol be a Daily Mail.

David Bruce Richardson egy Humpty Doo nevű kisvárosban (az ország Északi-Területének fővárosától, Darwintól körülbelül 40 kilométerre) részt vett egy intim együttléten egy szállodában barátai és néhány fiatal hölgy társaságában. Hogy egészen biztosan jól sikerüljön az este, előtte bevett egy vényköteles potencianövelőt, amit Super Viagra néven is ismernek – a nevet talán nem kell különösebben magyarázni.

Bár az orgia már véget ért, a gyógyszer hatása nem csillapodott, sőt intenzív fájdalom keződött a nemi szervében – ezt már az ügyvédje, Peter Maley mondta el a darwini bíróságnak, ahol David kénytelen volt megjelenni.

Történt ugyanis, hogy a férfi, miután hazament, elterelve a figyelmét az egyre erősödő fájdalomról, elszaladt egy autós gyorsétteremhez, azonban csak egy törülközőt kapott magára.

Mindez a Hungry Jack (magyarul kb. Éhes Jancsi) egyik éttermében történt, a lány pedig sírva beszélt az őt ért eseményektől.

A bíróság később megállapította, hogy bár Richardsonnak nem volt kifejezett szexuális vagy zaklató szándéka a kiszolgálóval szemben, de gyorsétterem helyett sokkal inkább kórházba kellett volna hajtania.

David szintén azt nyilatkozta, hogy semmilyen rossz szándék nem volt benne, és nem gondolta volna, hogy a kocsiban ülve, letakarva bárki megláthatja a péniszét. Hozzátette, hogy az eset után még napokig fájdalmai voltak, és nem érti, egy ilyen készítményt hogyan írhatnak fel az orvosok. Mint mondta, neki is szorongást okozott a helyzet, ráadásul külön kellemetlen volt, hogy a rendőröknek és a bíróságnak is el kellett mesélnie a történteket. Az már csak hab a tortán, hogy a helyi és a nemzetközi lapokban is sztori lett egy kalandnak induló intim estéből.

David Bruce Richardson végül óvadék ellenében szabadon távozhatott a bíróságról.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!