Az Index írta meg, hogy Veiszer Alinda az ATV Start című reggeli műsorához igazol. Április 20-tól látható a csatornán, és nem valaki helyett érkezik, hanem vele egészül ki a csapat.


A műsorvezető 2018-ban távozott a Hír TV-től, azóta pedig az RTL Klub sztárpárosos realityjében, a Nyerő Párosban is szerepelt, valamint felmerült, hogy a Momentum őt indítsa Tarlós István ellen.

Elég régóta érdekel, hogyan lehet jó reggeli műsort készíteni, eddig nem volt lehetőségem kipróbálni. Mindig éjszakai műsorsávokban voltam látható, most sokkal tömörebben kell majd ugyanazt a felkészültséget hoznom, szerintem ez komoly kihívás. Ugyan főként kulturális és közéleti kérdésekkel foglalkoztam eddig, mindig figyeltem a politikát is, mert fontosnak tartottam, hogy a vendégeim reagáljanak a politikai eseményekre is. Így aztán amikor az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd megkeresett azzal, hogy lenne- e kedvem beszállni ötödik műsorvezetőnek az ATV Startba, nagy örömmel és izgatottan mondtam igent erre a számomra új műfajra

- nyilatkozta a lapnak.

Ezen kívül a Pátrai Rádión a műsora folytatódik, a Belvárosi Színházban rendezett beszélgetései viszont a járvány miatt elmaradnak. Valamint a Best Magazinnak készít interjúkat.

Kiemelt kép: Mohos Márton / 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!