Augusztus 14-ét pirossal karikázták be a bokszrajongók a naptárjukban, mivel nemrég kiderült, hogy aznap csap össze a nehézsúly két óriási egyénisége, Tyson Fury és Anthony Joshua.

Most viszont úgy tűnik, egy amerikai bíróság meghiúsítja a nagy meccset, mivel azt a döntést hozta, hogy Furynak szeptember tizenötödike előtt meg kell mérkőznie az amerikai Deontay Wilderrel, akivel korábban kétszer is találkozott. Az első meccs döntetlennel zárult, majd a másodikat Fury kiütéssel nyerte.

Kapcsolódó

Tyson Fury ripityára verte Deontay Wildert

Az év legjobban várt bokszmeccse teljesen egyoldalú volt.

Wilder menedzsmentje már régóta kardoskodott amellett, hogy a szerződés értelmében mindenképp meg kell rendezni a harmadik meccset, de a koronavírus-járvány miatt az eredetileg kitűzött időpontban, 2020 nyarán nem lehetett tető alá hozni bunyót, a 2021-es dátum pedig Furynak nem felelt meg, aki már Joshuát nézte ki ellenfélnek.

A mostani bírósági döntés nem jelenti azt, hogy szükségszerűen el kell halasztani az augusztusi időpontot, csak újra meg kell egyezni a két meccs részleteiben, és lehet, az lesz a vége, hogy Wildert anyagilag kárpótolják, hogy ne rondítson bele a Fury-Joshua csatába. Ami történelmi meccs lenne, mivel először fordulhat elő, hogy egy nehézsúlyú bokszmeccsen a négy nagy szervezet öve a tét.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Kérjük, tartsanak minél többen velünk, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni. Fizessenek elő, olvassanak, kövessenek minket, vitatkozzanak velünk, adjanak ötleteket. Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!