Bár a kalandjáték műfaj kedvelőit az utóbbi években nem igazán kényeztették el a fejlesztők jelentős alkotásokkal, hébe-hóba azért még mindig megjelennek olyan kihagyhatatlan darabok, amik az évek során szépen klasszikussá nemesülnek. Pontosan ilyen játék a 2015-ben kiadott Life is Strange is, aminek a számozás szerinti második, de (a Life is Strange: Before the Storm című spin-off után) valójában harmadik részében a 16 éves, mexikói származású Sean Diaz bőrébe bújhatunk.

Hősünk apjával és kilencéves öccsével, Daniellel él együtt Seattle-ben, a teljesen átlagos tinédzser nyugodt világa viszont pillanatok alatt a feje tetejére áll, mikor kiderül, hogy testvére különös erő birtokosa, aminek nincs is tudatában. A rendkívüli képesség megjelenése katasztrófát okoz, a testvéreknek pedig menekülni kell otthonról. De mégis hova mehet egy 16 és egy 9 éves gyerek?


PC
-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és az itt hozott döntéseink hatással lehetnek a 2. rész cselekményére is. Ha valaki letölti, és élvezi a The Awesome Adventures of Captain Spiritet, az jó eséllyel kiválóan fog szórakozni a Life is Strange 2-vel is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!