Újra élvezhetjük a napsütést, de csak átmenetileg, mert újabb felhők érkeznek, és számíthatunk megint csapadékra. Hétvégéig napközben nulla fok fölötti értékek lesznek, sőt akár 10 fokot is mérhetünk egyes helyeken.


Keddre ismét nagy területen válhat párássá, ködössé a levegő. Napközben többfelé kisüt hosszabb időre a nap, majd délután nyugat-délnyugat felől vastagabb felhők érkeznek, és este egyre többfelé eleredhet az eső. A nyugatias szél főként északon, északkeleten élénkülhet meg. Hajnalban -3, +4, délután 5-12 fok között alakul a hőmérséklet - írja az Időkép.

Szerdán országszerte esős időre van kilátás, a déli tájakon kiadós mennyiségű csapadék várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 3 és 10 fok között várható.

Csütörtökön elvonulnak a felhők, és többfelé várható napos idő. Északkeleten azonban még eshet az eső, valamint a Nyugat-Dunántúlon is lehetnek záporok. A Dunántúl nagy részén és a középső tájakon élénk, erős lesz az északnyugati szél. Napközben 4-10 fokot mérhetünk.

Pénteken a Duna-Tisza közén és tőle északra lehet tartósabban felhős, borongós az ég, itt néhol gyenge csapadékhullás előfordulhat, máshol viszont hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. A naposabb tájakon élénk, helyenként erős lehet az északias szél. Kora délután 1 és 7 fok közötti csúcsértékekre van kilátás.

Szombatra többnyire napos időjárás körvonalazódik. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati szelet északnyugaton élénk, erős lökések kísérhetik. Ismét fagyosabb lesz a reggel, napközben pedig 0, +7 fok ígérkezik.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!