A Pop&Roll Art Toiletnek már a neve is felejthetetlen élményt ígér, belépve pedig tényleg garantáltan olyan láthatsz, amit korábban még biztosan sosem.


Még mindig nagyon sok kritika éri a budapesti városvezetést, hogy lényegében nincsen értékelhető, pláne ingyenes vécézési lehetőség a fővárosban. Ezek után el tudsz képzelni olyan szituációt, hogy 1000 forintot fizess, csak hogy elvégezd folyó (vagy épp szilárd) ügyeidet?

A belvárosi Dorottya utcában van egy olyan hely, ahol megéri kiperkálni ezt a nem is túlzottan nagy összeget – igaz, ezért többet kapsz, mint a gyors megkönnyebbülés élményét.

Kollégánk a már nevében is fancy Pop&Roll Art Toiletben járt, amelynek különlegessége, hogy cuki, vicces, színes, néha pedig bizarr, sőt szürreális körülmények között végezhetjük a dolgunkat. A mosdók közül mindegyik egyedi kialakítású:

Bár a helyiségeket valóban használják arra is, amire való, a Pop&Roll Art Toilet konkrét gyakorlati használat nélkül is igazán izgalmas. Igaz, relatíve hamar bejárható, de tökéletes hely jobbnál jobb fényképek (vagy ha valakinek erre van ingere, akár szelfik) készítésére.

Ha esetleg nem tudod elképzelni, milyen a világ talán legrandomabb vécéje, íme:

@szeretlekmagyarorszag.hu

Kevés randomabb dolog volt mint ez ♬ french cute waltz(1457794) - RIMAKO


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!