Az Európa-bajnoki ezüstérmes Vas Kata Blanka negyedik lett a cyclocross (terepkerékpár) világkupa-sorozat vasárnapi állomásán a hollandiai Hulstban.

Az SD Worx hegyikerékpárban olimpiai, országúton világbajnoki negyedik, mindhárom szakágban magyar bajnok bringása a hatkörös verseny jelentős részében a második-negyedik helyen tekert a meredek emelkedőkkel és lejtőkkel tarkított pályán, amely egy hatalmas szélmalmon is keresztülvezetett.

A versenyt a világ- és Európa-bajnok holland Lucinda Brand nyerte. A vk-sorozat két hét múlva a franciaországi Flamanville-ben folytatódik, jövő hétvégén rendezik az országos bajnokságot.

Eredmény:

1. Lucinda Brand (holland, Baloise Trek Lions) 49:14 perc
2. Puck Pieterse (holland, Alpecin-Fenix) 5 másodperc hátrány
3. Annemarie Worst (holland, 777) 11 mp h.
4. Vas Kata Blanka (SD Worx) 14 mp h.

A kiemelt kép a tokiói olimpián készült Vas Kata Blankáról.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!