Bajnai Gordon megmutatta a rendőrségi határozatot is, amely kimondja, hogy kelepcét állítottak neki, a hanganyagot megvágták és a manipulált szöveget terjesztették.


Bajnai Gondon a közösségi oldalán számolt be arról, hogy megkapta a rendőrség határozatát, amely kimondja, hogy bűncselekményt követtek el ellene a "Városháza-ügyben". Mint írja:

Érthető, kell a FIDESZNEK a figyelemelterelés, gyártani kell az újabb ellenséget, hiszen egyre nagyobb a baj az országban, egyre nyilvánvalóbb a rossz kormányzás okozta kár, veszteség, nyomorúság.

A rágalomhadjáratokhoz már hozzászoktam, és ahhoz is, hogy az igazságtétel mindig jókora késéssel érkezik.

Mint például a már feledésbe merült tavalyi “Városháza”-ügyben, ami akkor hetekig folyt a csapból is.

amikor

- kelepcét állítottak, lehallgattak,

- majd a mondandómat megvágták és így értelmét alapvetően megváltoztatták és

- ezt a manipulált szöveget a széles nyilvánosságban terjesztették.

A tettest egyelőre nem lelik.

Pedig biztosan segítene, ha a nyomozásban a beszélgetés négy résztvevője közül nem csak hármat hallgattak volna meg (amint az a nyomozati jegyzőkönyvből kiderül)…

A volt miniszterelnök által megosztott közleményre Karácsony Gergely is reagált a közösségi oldalán. Többek azt írta hozzá:

„Amit eddig sejtettünk, arról már papírjuk is van: egy hazug lejárató kampány keretében kormánytagok és fideszes politikusok bűncselekményhez asszisztáltak. Ezért jogállamban a szégyennél több jár…

Emlékeztek még a „Városháza-ügyre”?

A főpolgármester hozzáteszi, hogy a ő most is Városházán ülve írja a posztját, és lám, nem adták el az ingatlant. Most pedig beigazolódott, hogy az egész ügy "kamu" volt.

Karácsony arról is ír:

„Hogy orosz módszertan szerinti kompromatról van szó. Hogy titkosszolgálati eszközöket használtak, ezzel bűncselekményt követtek el a manipulátorok. Hogy a hangfelvételeket manipulálták. Hogy akik ezt kitervelték és végrehajtották, ők egyszerűen bűnözők, kötődjenek bár bármilyen magas szinten is a fideszes propagandagépezethez. Nos, azóta rendőrségi és bírósági határozatok bizonyítják: ők hazudtak, a mi állításaink igazak.”

A végén pedig még kitér az ügy szereplőiről is, aki szerinte:

„A Fidesz volt gazdasági igazgatója, Magyarország leggazdagabb családjának tagja, aki több formában is üzletel az állammal, és egy bizonyos Zentai úr, aki azóta jogerősen veszített velem szemben személyiségi jogi pert.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!