Szeptemberben megműtik a tokiói olimpián negyedikként végző Márton Anna térdét.

A kardvívónak még 2020-ban, az Európa-bajnokságon sérült meg az elülső térdszalagja, de akkor még nem műtötték meg. Utána többször is kibicsakklott a térde, ezért előre tudta, hogy az olimpia extra kockázatot jelenthet.

Kapcsolódó

Márton Anna: Kiugrott a helyéről a térdem

Márton Anna a várakozásnak megfelelően bejutott a legjobb 16 közé a női kardozók hétfői egyéni versenyében, de kérdéses, hogy folytathatja-e a

Sajnos az első mérkőzésén rögtön jött a baj, ápolni kellett és az elődöntőig el is verekedte magát, ahol azonban a világranglistán második orosz Szofija Velikajától és a francia Manon Brunet-től is kikapott.

"Hihetetlen volt az a szeretet, ami felém áradt. Eddig azt hittem, azért érdemes sportolni, hogy a dobogó tetején állva eljátsszák nekem a himnuszt. Az is nagyon jó érzés, de azt megérezni, hogy egy ország támogat, talán még annál is jobb" - mondta hétfőn az M1 aktuális csatornán Márton.

Hozzátette, a negyedik helyezése kapcsán felemásak az érzései, mert nagyon szeretett volna érmet nyerni, komoly esélyesnek számított, ezért keserű a szájíze. Ennek ellenére a sérülés miatt nagy teljesítménynek tartja, hogy az elődöntőig eljutott. A közeljövőre nézve Márton Anna azt is elárulta, szeptemberben már kés alá fekszik.

Már nagyon várom, hogy végre jó legyen a térdem, mert nehéz volt így végigcsinálni az edzéseket, minden nap egy kemény küzdelem volt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!