Mészáros Lőrinc felesége nem mondta el, hogy mennyibe került a kanadai énekes felcsúti koncertje.


Nagyszabású karácsonyi bulit tartott szerdán a Mészáros Csoport. A rendezvényen a magyar előadók mellett fellépett egy igazi világsztár is. A Blikk csütörtökön megkereste a cégcsoport kommunikációs osztályát azzal kapcsolatban, hogy valóban Bryan Adams volt-e a sztárvendég, de helyettük Várkonyi Andrea, a cégvezető Mészáros Lőrinc felesége válaszolt a lapnak:

„Tegnap egy céges buli volt, ám mivel a Mészáros Csoport Magyarország legnagyobb magánvállalata, így a céges karácsonyi rendezvény egy kicsit más léptékű a megszokottnál. Ilyenkor „szűk körben”, 1500 meghívott vesz részt és közel 200 díjazott van. Ez az este nálunk is arról szól, hogy a tulajdonos megköszönhesse a munkavállalók egész éves teljesítményét és honorálja az eredményeket. Ennek része a meglepetés fellépő is, aki idén a Neoton Família és a Hooligans mellett Bryan Adams volt, aki valóban egy végtelenül kedves és közvetlen ember. Kilétét egészen jól sikerült eltitkolnunk, hiszen még a műsorvezetők, Ördög Nóra és Stohl András is csak a kanadai énekes fellépése előtt tíz perccel tudták meg, kit fognak felkonferálni” – árulta el Várkonyi Andrea, akinél a kanadai zenész gázsija felől is érdeklődtek.

„Karácsonyi rendezvényről lévén szó, az ajándék árát nem illik firtatni...” – írta a kérdésre az egykori tévés.

Iparági és interneten fellelhető információk alapján a Blikk azt írja, hogy Bryan Adams 300-500 ezer dollárért (105-175 millió forintért) szokott koncertet adni. Az énekes legutóbb 2019 szeptemberében járt Magyarországon, amikor a Szerencsejáték Zrt. ingyenes lottóbulijának fő fellépője volt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!