"Ami szembemegy a demokráciával, azt meg kell állítani" - írta az igazságügyi miniszter Facebook-oldalán. Varga Judit jelezte, eljött az idő, hogy gátat szabjanak a Magyarországot érő alaptalan, hazug támadásoknak.

A korábban pedofiltörvénynek nevezett jogszabályt immár gyermekvédelminek nevezve, a Jobbik támogatására utalva azt írta, hogy azt "ellenzéki szavazatokkal együtt" demokratikusan fogadták el, mégis bírálja több uniós tagállam vezető politikusa az elmúlt hetekben.

Többen olyan durva és antidemokratikus kijelentéseket tettek, amellyel átlépték azt a bizonyos vörös vonalat. Ezek a hatalmi indíttatású, tiszteletlen megnyilatkozások mind a rég letűntnek hitt gyarmatosító beidegződésekből és a felsőbbrendűség hamis elgondolásából következnek.

Az Európai Parlament arra készül, hogy szerdán

elítélő nyilatkozattal gyakoroljon nyomást Magyarországra azért, mert törvényekkel szeretnénk megvédeni a gyermekek és szülők jogait.

Eddig és ne tovább - írta a miniszter, emlékeztetve rá hogy a Magyar Közlönyben megjelent az a határozat, amely szerint a kormány őt bízta meg azzal, hogy elejét vegye az összehangolt lejárató kampánynak.

Varga Judit ezért még ma levélben tájékoztatja az uniós politikai élet szereplőit, az uniós és a tagállami szerveket, tisztségviselőket a kormányhatározatban foglaltakról, a gyermekvédelmi törvény tartalmáról, a kormány álláspontjáról.

Elég volt a rágalmakból és az álhírekből!
Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba!

Az Orbán Viktor által jegyzett kormányhatározat üdvözli, hogy az Országgyűlés 157 igen szavazattal, 1 nem ellenében elfogadta a törvényt, másrészt úgy fogalmaz, hogy a

gyűlöletbeszéd Magyarországgal szemben is tilos!

Elfogadhatatlan, hogy egyes európai bürokraták napi ideológiai csatározásokra használják a közösségi jogot. Mindez szöges ellentétben áll a jóhiszemű és tisztességes együttműködés és a méltányosság európai követelményével.

Az Orbán-kormány szerint a mindenki számára fontos közös európai értékekre és alapvető jogokra nem lehet olyan étlapként tekinteni, amelyből az európai ideológiai fősodor képviselői önkényesen válogatnak aszerint, mi az, ami a szívüknek kedves, és mi az, amire fittyet hánynak.

Az őshonos nemzeti kisebbséghez tartozók egyéni és közösségi jogainak védelme, az európai uniós tagországok nemzeti és alkotmányos szuverenitásának, önállóságának maradéktalan elismerése, a közösségek önrendelkezéshez való joga, illetve a gyermekvédelem értéke nem szabadon választható, hanem mindenkire nézve irányadó európai jog és érték!

A határozat emlékeztet rá, a közép-európaiak ismerik jól, amikor az állampárt, illetve az általa működtetett diktatórikus rendszer vagy karhatalmi erő akarja a szülők helyett nevelni a gyermekeket.

A kommunistáknak sem engedtük ezt meg, nem engedjük hát, hogy a liberális demokrácia önjelölt apostolai a magyar szülők helyett neveljék a gyermekeket. Nem engedhetjük, hogy a szülők helyett civil szervezetek gyámsága alá helyezzék a gyermekeinket.

Orbán Viktor megbízából Varga Juditnak ezzel kell megvédeni a pedofiltörvényt az EU-ban.

Kapcsolódó

Von der Leyen: Kötelezettségszegési eljárást indítanak a homofób pedofiltörvény miatt

Ljubljanában jelentette be.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!