Korábban volt róla szó, hogy a büntetés harmadolása miatt idén nyáron már kijöhet a rácsok mögül az áramlopással vádolt mulatóssztár.


Korábban írtunk róla, hogy nagyon rossz egészségi állapotban van a börtönben Galambos Lajos: korábbi betegsége is súlyosbodott. Fény volt azonban az alagút végén, hogy úgy tűnt, a teljes büntetés leülése előtt szabadulhat.

Ez a lehetőség azonban elúszott: váratlan döntés érkezett ugyanis a bíróságtól, nem engedik ki a rácsok mögül a zenészt. Galambos hiába reménykedett a reintegrációs őrizetben, a bíróság úgy döntött, hogy június vége helyett csak 10 hónap múlva szabadulhat.

Mint ismert, az ország trombitását 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték áram-, víz- és gázlopás miatt. Tavaly április 25-én kezdte meg büntetését a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetben. Ekkor ügyvédjével együtt még úgy számolt, hogy maximum 14 hónapot kell a rácsok mögött töltenie, hiszen előzetesben már 4 hónapig volt a székesfehérvári börtönben, jó magaviselet miatt pedig harmadolják a büntetését. A reintegrációs őrizetnek köszönhetően most június végén már otthon lehetett volna.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!