A Top News Hungary Kft. egészen extrém eredményt produkált tavaly is, holott az általa működtetett bulvároldalnak egyáltalán nem kiemelkedő az olvasottsága.


Ismét sikeres évet zárt Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata közös cége, a Top News Hungary Kft., melynek árbevétel 1,56 milliárd forint volt, az adózott eredménye, tehát a nyeresége pedig 1,36 milliárd forint lett – írja az RTL a társaság pénzügyi beszámolói alapján.

A Top News Hungary Kft. bevétele 100 százalékban a főtevékenységéből, azaz világháló-szolgáltatásból származik. Ebben az ágazatban egészen extrém, nehezen megfejthető eredménynek számít a 85 százalékos profitráta, általában 10-20 százalék körüli nyereség a jellemző.

A két tulajdonos, Rogán-Gaál-Cecília és Sarka Kata cég 1,36 milliárd forintos nyereségéből végül 1,1 milliárd forintot vett fel osztalékként. Tavalyelőtt egyébként kísértetiesen hasonló nagyságrendű bevételük és nyereségük keletkezett: akkor 1,56 milliárd forint volt az árbevétel és 1,33 milliárd forint az adózott eredmény.

A korábban közzétett beszámolókból az is kiderült, hogy Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata összesen 125 millió forintot vehetett fel egy másik cégből, a Nakama & Partners Kft.-ből, pedig a cég nyeresége csak 14 millió forint volt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!