Valter Attila kicsúszott az első tízből összetettben a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 11. szakaszát követően.

A szerdai etapon alaposan szétzilálódott a mezőny, ebből pedig a svájci Mauro Schmid jött ki jól, aki szökéssel nyerte a 162 kilométerből álló napot. A kolumbiai Egan Bernal növelni tudta az előnyét, mivel mindegyik riválisának időt adott.

Valter a hajrában maradt le az élmezőnytől, végül 30. helyen ért célba és ennek köszönhetően hátrébb csúszott egészen a 13. helyig az összetettben is.

Csütörtökön a Siena és Bagno di Romagna közötti 212 kilométer megtétele vár a mezőnyre, amely 3479,9 kilométert teker, amíg jövő vasárnap célba ér Milánóban.

Végeredmény - Giro d'Italia, 11. szakasz

1. Mauro Schmid (svájci, Qhubeka Assos) 4:01:55 óra
2. Alessandro Covi (UAE-Team Emirates) 1 másodperc hátrány
3. Harm Vanhoucke (belga, Lotto Soudal) 26 mp h.
…30. Valter Attila (Groupama-FDJ) 6:16 p h.

Összetett állás:

1. Bernal 42:35:21 óra
2. Vlaszov 45 mp h.
3. Caruso 1:12 p h.
4. Carthy 1:17 p h.
5. S. Yates 1:22 p h.
…13. Valter 3:51 p h.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Kérjük, tartsanak minél többen velünk, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni. Fizessenek elő, olvassanak, kövessenek minket, vitatkozzanak velünk, adjanak ötleteket. Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!