Állítólag egy pletyka miatt robbant ki a verekedés, ami során az egyik támadó félholtra verte a Dudás Miklós apját. Ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt folyik az eljárás.


Nem igazán érzik magukat felelősnek a benzinkúti balhé miatt annak a hatfős társaságnak a tagjai, akik néhány hete félholtra verték Dudás Miklós világbajnok kajakozó édesapját – írta meg a 24.hu. Az 56 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azóta is kómában van. A négy további gyanúsított közül volt, aki azt állította, hogy a férfi szentségelve és fenyegetőzve ment oda hozzájuk. Olyan is akadt, aki szintén nem tett vallomást.

Dudás korábban elmondta, hogy augusztus 30-án egy benzinkúton hat bokszoló támadta meg édesapját.

– mesélte, hozzátéve, hogy őt is megütötték, amikor odarohant. – idézte fel a történteket.

A verekedés állítólag egy pletyka miatt robbant ki. Dudás szerint egy nő azt terjesztette a piacon, hogy az édesapja megcsalja az édesanyját. Az apa végül megelégelte a dolgot, és felszólította a nőt, hogy hagyja abba a hazugság terjesztését. A nő erre rászabadította a testvéreit.

A budapesti rendőrök másfél napon belül elfogták a támadókat. Az egyikük ellen életveszélyt okozó testi sértés, az öt további férfi ellen csoportosan elkövetett garázdaság miatt folyik az eljárás. Jelenleg mind a hat férfi szabadlábon védekezik.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!