Milán az Instagramon kért bocsánatot a rajongóktól, hogy a baleset miatt nem tudták kivitelezni azt a show-t, amit előzetesen elterveztek.


Ahogy arról korábban írtunk, óriásit esett a Budapest Parkban tartott csütörtöki Valmar-koncerten Marics Peti, tolószékkel kellett levinni a színpadról.

Az énekes lábát még a helyszínen begipszelték és így tért vissza a színpadra, ahol egy lépcsőn ülve énekelte végig a koncertet.

Valkusz Máté 24 óráig elérhető Instagram-történetben számolt be zenésztársa állapotáról.

Mindent megtettünk szerintem, bakiztunk, úgyhogy ne haragudjatok emiatt. Köszi, hogy élveztétek így is a show-t és remélem, hogy nem volt semmi para nektek”

- szólt a rajongókhoz a Valmar duó tagja.

A szerencsétlen mozdulatot itt tudod megnézni:

@timiimodi Csórikám, nem így gondoltuk a kéz és lábtörést? @Budapest Park @Marics Peti @Brúnó Pető @Spacc_official @manuelsingx #budapestpark #budapest #valmar #valmarduo #marics #maricspeti #valkusz #valkusz #valkuszmilan #bruno #brunoxspacc #manuel #first #concert #firstconcert #budapest #budapestpark #foryou #foryoupage #nekedbee #nekedbelegyen #iphone #iphone14pro #accident #summer #summer2023 #viszavérem #egetanap ♬ New Abundance - Omar Enfedaque

(via Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!