A ValMar zenekar tagja ezzel csatlakozott Gárpár Lacihoz és Majkához. Az is kiderült, hogy a népszerű együttes két tagja két konkurens csatornán fog szerepelni.


A műsorban egyedüliként maradó Gáspár Laci és az RTL-hez hosszú idő után visszaigazoló Majka mellett Valkusz Milán is mentor lesz az X-Faktorban – tudta meg a Blikk.

Valkusz Milán úgy nyilatkozott: lehet, hogy sokakat meglep hogy az X-Faktor készítői egy olyan énekes-dalszerzőt választottak mentornak, aki a zenekarával alig pár éve érte el az első átütő, mindent elsöprő sikert, ám szerinte ez igazi előny, hiszen éppen emiatt tudja, hogyan állíthatja helyes pályára az ugyanerre vágyó versenyzőket.

„Amit mi az elmúlt öt-hat évben átéltünk, az brutális. Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat” – mondta el a lapnak a ValMar zenekar egyik fele. Hozzátette:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!