Valkó Eszter 44 évesen, öt évnyi sikertelen próbálkozás után szül gyereket most tavasszal. Valkó várhatóan Hollandiában szül majd, ugyanis férje munkája miatt már 2018 áprilisa óta ott élnek. Valkó most a Bestnek beszélt arról, milyen hosszú út vezetett odáig, hogy gyereke legyen.

Ha igazán őszinte akarok lenni, az első ijedtséget nem is a félelem okozta, hanem talán inkább az egóm. Nagyon nehéz volt elfogadni, hogy természetes úton nem eshetek teherbe. (…) végül be kellett látnom, hogy nincs más megoldás

- mondta a lapnak Valkó, aki először inszeminációval próbálkozott, majd azt követte a lombikprogram, ami sokáig annyira reménytelennek tűnt, hogy egy ponton még azt is mondta férjének, keressen egy másik párt, akitől gyereke születhet.

Harmincévesen azt mondtam, ha 40-ig nem szülök, utána már nem is akarok. Aztán megismertem Petit, és kiderült, hogy a családalapítás az esetünkben nem egyszerű. Kitoltam a határt 45 éves koromig, és szerencsére teherbe is estem. Arra a lombikra úgy indultam el, hogy az lesz az utolsó

- és tényleg az lett, mert Valkó már a hetedik hónapban van. Fia születik majd, a Best pedig úgy tudja, már a nevét is kiválasztották.

Valkó Eszter elkeseredett, amikor megtudta babája nemét

Nem akart hinni az orvosnak.

Kiemelt kép: Instagram/Valkó Eszter


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!