Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Te is kíváncsi vagy, mit rejteget számodra a jövő? Itt egy jópofa kis teszt, amelynek segítségével fényt deríthetsz olyan eseményekre vagy történésekre, melyeket nemsokára át kell élned.

Nem kell tenned egyebet, mint alaposan megnézni az alábbi hat képet, és kiválasztani közülük azt az egyet, amely első látásra megtetszett. Hallgass a megérzéseidre, ne gondolkodj, ne hagyd, hogy az elméd irányítson! Azt az ösvényt válaszd, amelyiken szívesen végigsétálnál.

Első kép/ösvény

Kedveled a szelíd, mágikus dolgokat. Ez az ösvény békét és csendet sugall, ami azt jelenti, számodra a jövő kizárólag pozitív és felvillanyozó élményeket tartogat.

Második kép/ösvény

A választék legsötétebb, leghomályosabb ösvénye. Ha ezt választottad, akkor gyakorlatias, két lábbal a földön járó személy vagy. Most éppen egy nehéz időszak előtt állsz, de sikeresen átlépsz minden akadályon, és a jó irányba tartasz, csak légy kitartó.

Harmadik kép/ösvény

Valami újra, valami egészen másra vágysz. Az ösvény jobbra kanyarodik, ami egy nagyon fontos döntést jelent a jövőben.

Negyedik kép/ösvény

Az út egyenes, tele fénnyel, akárcsak a te jövőd. Lesznek ugyan apró akadályok, melyek megpróbálják beárnyékolni az ösvényt, de nem kell megijedned, semmi komoly rosszra nem kell számítanod.

Ötödik kép/ösvény

Ez az egyetlen út, melyről nem tudni, hova vezet. Ha ezt választottad, azt jelenti, te egy bátor ember vagy, aki nem retten vissza a rejtélyektől, és nem bujkál a váratlan események elől. Ugyanilyen kiszámíthatatlan lesz az előtted álló időszak is, de a kitartó, szorgalmas jellemed átsegít minden akadályon, és fentebb juttat a ranglétrán.

Hatodik kép/ösvény

Biztosan az ösvény gyönyörű színei vonzottak magukhoz. Tény, hogy szemrevaló egy út, ám sok változást jósol az életedben, melyek idén ősszel fognak bekövetkezni. Egy fontos döntést is meg kell hoznod, még mielőtt az év lezárul.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!