Bár érezte, hogy leesett a vércukorszintje, mégis autóba ült. Vezetés közben rosszul lett és nekiment egy motorosnak, aki később meghalt a kórházban.


Vádat emeltek egy nagykanizsai nő ellen, aki a cukorbetegségének ismert tünetei ellenére autóba ült, de rosszulléte miatt halálos balesetet okozott.

Amikor tavaly május 20-án nappali műszakban dolgozott, egész nap ügyelt a speciális étkezési szabályokra és a szükséges inzulinadag beadására. Este a munkahelyéről azonban úgy indult el autójával a lakására, hogy már egyértelműen érezte a vércukorszintjének csökkenését. Ennek ellenére nem fogyasztott ételt, csak a lakására érve akart vacsorázni és beadni magának az esti inzulinadagot.

Az autóját vezető asszony vércukorszintje azonban néhány percen belül annyira lecsökkent, hogy tudatzavart eredményező hipoglikémiás rosszullét alakult ki nála, így nem tudta a forgalmi viszonyokat megfelelően kezelni.

Emiatt

A baleset következtében a 60 éves motorkerékpáros a kórházba szállítása után meghalt. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

(via MTI)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!