Egy 17 éves lány vezette az autót, ami elütötte a kacsaterelő férfit. Rengeteg szemtanúja volt a tragédiának.


Pillanatokkal azután halálra gázoltak egy kaliforniai férfit, hogy segített átkelni az úton egy kacsacsaládnak, írja a Metro. A férfi akkor pattant ki az autójából, amikor észrevette, hogy egy kacsamama a kicsinyeivel téblábol egy forgalmas kereszteződésben.

A kacsaterelés idejére leállt a közlekedés az úton, többen megtapsolták a hétköznapi hőst, akit másodpercekkel később a gyerekei szeme láttára halálra gázolt egy semmiből érkező kocsi. Az autót egy 17 éves lány vezette, aki rögtön megállt, és azóta is együttműködik a rendőrséggel. A balesetnek több szemtanúja is volt, akik a helyi tévécsatornának mesélték el a történteket.

Egy 12 éves kisfiú több fotót is készített a kacsacsalád mentéséről. William Wimsatt szerint a kereszteződésben várakozók annak ellenére nem mozdultak, hogy zöld volt a lámpa. Minden nyugodtan várta ki, hogy a kacsák átkeljenek az úton. A később elgázolt férfi a terelésen kívül a kiskacsáknak segített feljutni a járdára, mert nem mindegyik tudott akkorát ugrani.

A kisfiú elmondása szerint magát a gázolást nem látta, mert a kacsákat nézték húgával együtt, csak egy hatalmas csattanásra kapta fel a fejét. Majd azt látta, hogy a férfi átrepül az egész kereszteződésen, a cipője és a zoknija épp az ő autójuk előtt landolt az aszfalton.

Az elhunyt férfi tiszteltére virágokat és gumikacsákat vittek az emberek a végzetes kereszteződéshez.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!