A Flora MiniWash évek óta babakocsi kölcsönzéssel foglalkozott, főleg turistákra, utazó családokra építettek. A koronavírus miatt azonban nullázódott ez a tevékenységük, ezért újraterveztek, és egy új szolgáltatást indítottak.

Előző videónkban szintén a koronavírus miatt új szolgáltatást indító Szabadszínész nevű vállalkozást mutattuk be. Amerikában és több európai országban is létező gyakorlat volt az online casting - ahol neten keresztül jelentkezni a különböző színészi munkákra - hazánkban viszont eddig nem működött ez a formátum.

Kapcsolódó

Katz ördögi nevetésétől még Lengyel Tamás is elképedt

"Be kellene kapcsolnod a kamerát, azt hittem, ez egyértelmű" - Így kezdődött Katz Dávid kollégánk első online castingolása Lengyel Tamással.

Szponzorált tartalom

Videósorozatunkban megismerhetik a Vodafone Ready pályázat kiemelt győzteseit, akik megmutatják, hogyan fordították át a nehéz 2020-as évet igazi sikersztorikká. A már létező offline üzleti megoldások a digitalizáció segítségével váltak online sikerré, ezekben a megoldásokban segít a Vodafone Business. A videó a Vodafone támogatásával készült.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!