Uri Geller, a 74 éves médium, aki arról híres, hogy képes kanalakat hajlítani, azt mondta a brit Sun online kiadásának: "nincs kétsége afelől", hogy léteznek földönkívüliek, amit a saját tapasztalataira alapoz.

Az izraeli mentalista állításai a Pentagon idén nyilvánosságra hozott ufóészlelésekről szóló jelentésének, és a NASA vezetőjének földönkívüliek létezésre nyitottnak mutatkozó őszi nyilatkozatának a fényében kifejezetten érdekesek, Geller ugyanis korábban dolgozott a CIA-nek is, ahol elmondása szerint úgy ismerkedett meg a földönkívüliekkel, hogy a NASA munkatársai megmutatták neki egy űrhajó roncsait.

Százával látják az ufókat a vadászpilóták, de hihetünk-e nekik?

A Pentagon ufójelentésére vár az egész világ: tényleg földönkívüliek állnak-e a haditengerészet észlelései mögött?

Szerintem tanulmányoznak minket. Nem tudom, hogy valójában mit akarnak. De azt hiszem, hogy felkészítenek minket a kapcsolatfelvételre, a leszállás Steven Spielberg-féle forgatókönyvére, és az látványos lesz

- mondta a mentalista a lapnak, majd így folytatta:

"Valószínűleg a Fehér Ház gyepén vagy valahol máshol fognak leszállni. Az összes sci-fi filmünk az idegenekkel való találkozásról valóra fog válni."

Persze a dologra még várni kell szerinte, szóval a ma élő generációk közül olyan sokan sajnos már nem fogják látni a nagy találkozást: "Nem hiszem, hogy több ezer vagy akár több száz évről beszélünk. Ha tippelnem kellene, (…) azt mondanám, hogy ez 60-75 év múlva fog megtörténni" - fogalmazott Geller, majd a Pentagon által idén közzétett, az amerikai haditengerészet pilótái által felvett legújabb videókra is utalt, amelyeken az ufók olyan sebességgel száguldoznak, hogy azt az emberek által épített repülőgépek nem képesek megismételni.

Szerinte ezek a felvételek egyértelmű bizonyítékot szolgáltatnak nemcsak a földönkívüliek létezésére, hanem arra is, hogy békések a szándékaik.

Nincs kétségem afelől, hogy szelídek, és megmondom, miért - ha nem azok lennének, már régen elpusztítottak volna minket

- mondta majd hozzátette, hogy szerinte a Pentagon sokkal többet tud annál, mint amit megosztanak a széles nyilvánossággal.

Uri Geller azt is elmesélte, hogy amikor a 70-es években a CIA-nak dolgozott, akkor személyesen a német rakétatudós, Wernher von Braun vezette körbe egy titkos, földalatti bázison. Itt olyan narancssárga kabátokat adtak rájuk kabátokat adtak rájuk, mint amilyeneket a NASA antarktiszi bázisán használtak akkoriban, amire azért volt szükség, mert egy fagyasztóterembe mentek ezután:

Nehéz, vastag fagyasztó ajtókat nyitottak ki. Nem hittem a szememnek, de 5 éves korom óta mindig is tudtam

- mondta Geller.

Az ufók létezése valójában már nem számít összeesküvés-elméletnek, hanem valódi nemzetbiztonsági vita van róla az Egyesült Államokban. És éppen ebben a hónapban fogadott el az amerikai kongresszus egy új védelmi törvényt, amely tartalmazott egy új ufókutató egységre vonatkozó rendelkezéseket is - írja a Sun.

Geller emellett azt is elmesélte, hogy barátja, Edgar Mitchell a hatodik űrhajós, aki a Holdra lépett, és egyben a férfi, aki bemutatta neki a német rakétatudóst a NASA Goddard Űrrepülési Központjában, azt mondta neki egyszer, hogy ő az űrutazása közben is tapasztalt földönkívüliekre utaló jeleket.

Extraszenzoros érzékelés kísérletet végzett a Holdon. Látott valamit az űrhajóból - de ezekről a dolgokról nem beszélhetett nyíltan a hitelességi tényező miatt. A NASA-titkok miatt és így tovább. Azt mondta nekem, hogy léteznek földönkívüliek. Biztosan tudja, mert látott dolgokat. Ennél többet nem tudok mondani.

- zárta a sztorizást a mentalista, aki ezen kívül még arról is beszélt, hogy a piramisoktól kezdve a Stonehenge-en az ókori, ma is csodált építményeket mind-mind a földönkívüliek hozták létre.

És természetesen azt is hozzátette, hogy korábban a CIA mellett az izraeli titkosszolgálatnak, a Moszadnak is sokat dolgozott, de az ezeken a helyeken szerzett élményeinek a többségéről sajnos nem beszélhet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!