Újra feltépték a sebeket - ezt mondta a törvényszéken a tavaly brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 8 éves sólyi kislány édesanyja.

Mint arról az RTL Klub beszámolt, a nő és a férje könnyeikkel küzködve hallgatta az ügyészt, ahogy a vádiratot olvasta az előkészítő ülésen július 11-én.

A gyilkossággal egy 16 éves fiút vádolnak, aki az ügyészség szerint tavaly májusban fojtogatta, megszúrta és szexuálisan is bántalmazta a gyermeket.

A tinédzser az utóbbit nem, a bántalmazást viszont elismerte.

Mi is megírtuk 2018 májusában, hogy a Veszprém megyei Királyszentistván közelében találták meg annak a nyolcéves kislánynak a holttestét, akinek az eltűnését az édesapja jelentette be a rendőrségen. A rendőrök azonnal megkezdték a kutatást, a sólyi kislány holttestét másnap hajnalban, találták meg.

Később kiderült, hogy egy 16 éves hajmáskéri fiú gyanúsítható a kislány megölésével. A fiú be is vallotta szörnyű tettét.

A vádirat szerint a szomszédos faluban élő 16 éves fiú a sólyi futballpályán ismerte meg a kislányt és annak bátyját, többször együtt is focizott a testvérekkel.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>