Az egykori Nagy Ő szűkszavúan nyilatkozott a barna szépségről, aki állítólag csak egy barátja. Ugyanakkor az eseményre kézen fogva érkeztek...


Nyáron szakított kedvesével az egykori teniszbajnok, későbbi Nagy Ő, manapság sztárboxoló Noszály Sándor. Az 52 éves sportember Bánhegyi Amelita modellel járt, de ez a kapcsolat végül zátonyra futott.

Most azonban úgy tűnik, mégsem kell a magánytól félteni a Sztárbox nehézsúlyú versenyzőjét – szúrta ki a Blikk.

Az egykori pár már eltüntette az összes közös fotót a közösségi oldalaikról, és a szakítás nyomai egyértelműek voltak: Amelita még a Sztárbox első adását is kihagyta, miközben Sándor kemény küzdelemben legyűrte Pribelszki Norbert színész-rappert. Bár a mérkőzés két fogába került, a fájdalom miatt, úgy tűnik, már nem Amelita vigasztalja. Sőt pletykák szerint Noszály az RTL műsora előtt már egy társkereső oldalon is feltűnt, jelezve, hogy készen áll új kalandokra.

„Hamar előjöttek a problémák, néhány hétig se veled, se nélküled viszonyban voltak, de aztán rövidre zárták a dolgokat, és végleg szakítottak. Sándor már túl van ezen, sőt, nyitott az ismerkedésre” – mesélte egy névtelen forrás a Blikknek. És úgy tűnik, Noszály nem is pazarolja az idejét: a Sztárbox élő adásán egy fekete hajú hölgy kíséretében jelent meg, akivel láthatóan jól érezték magukat.

Amikor viszont egy fotóriporter közelített, a hangulat egy pillanatra megváltozott. Noszály ugyan nem kívánt bővebben beszélni sem a szakításról, sem a hölgy kilétéről, de egy szűkszavú megjegyzést azért elejtett.

– Az említett hölgy a barátom – mondta Noszály, amikor az összefűzött ujjakra kérdeztek rá, majd gyorsan hozzátette: – Én olyan ember vagyok, aki a barátainak is megfogja a kezét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!