A koronavírus a világ számos pontján bezárkózásra ítélte az embereket, de a vidámságukat, az élni akarásukat nem tudta elvenni. Olyannyira, hogy egyre többen egészen fura módszerekhez folyamodnak, hogy jókedvre derítsék magukat és környezetüket.


Például egyszer csak valaki felvetette a Twitteren, hogy mi lenne, ha mindenki ismét kitenné a karácsonyi díszeket. A #LightsForLife azaz Fények az életért címke terjedni kezdett, és egyre többen mutatják meg, hogy a karácsonyi izzósorok és dekorációk újrafelhasználásával jelzik: van reménysugár, mindig van fény az alagút végén.

Az anyukám szerint az embereknek ki kellene tennie a karácsonyi fényeket, hogy tudassák egymással, akkor is van élet és fény, amikor k.rvára otthon maradunk.

My mom thinks people should start putting up Christmas lights in their windows to remind each other that there is still life & light while we #StayTheFHome.

I think she's on to something.#DoingMyPartCO #CoronavirusUSA #LightsForLife pic.twitter.com/XHxDyORAcS

- Michael ???? (@quickbear) March 16, 2020

Sötét idők előtt állunk, de tudunk szeretetet és fényt mutatni a világnak. Néhányan jelezték, hogy kiteszik a karácsonyi fényeket, hogy feldobják a karanténban levő vagy elszigetelődő emberek hangulatát, vagy hogy emlékeztessék a világot, hogy még mindig van fény és remény. Itt az én hozzájárulásom:

There are dark times ahead, but I can still put love & light out into the world.

Some folks have mentioned putting up Christmas lights to cheer up people in quarantine, in isolation, or just to remind the world there's still light & hope. Here's my contribution????#LightsForLife pic.twitter.com/S8Mx8bQ28I

- Sarah Bang (@DrBang_Wx) March 18, 2020

Legyen egy kis mosoly ezekben a bizonytalan időkben.

Let there be some cheer in this time of uncertainty #LightsForLife #coronavirus #coronakindness pic.twitter.com/4oOARFR85a

- Sarah Cottrell (@HousewifePlus) March 18, 2020


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!