A film forgatása óta másodszor. Azt azért jó tudni, hogy olyan bútorokat, amiket a filmben láttunk a valódi tulajdonosai soha nem használtak.


A CBS News szerint az 1990-es évek egyik legismertebb karácsonyi filmje, a „Reszkessetek, betörők!” újra reflektorfénybe került, mivel a híres ház ismét eladásra került. A chicagói külvárosban, Winnetka városában található ingatlan nem csak a filmrajongók szívét dobogtatja meg, hanem a lakáspiacon is különleges helyet foglal el. A 671 Lincoln Avenue címen található ház évről évre rengeteg turistát vonz, különösen karácsony környékén.

Az eredeti tulajdonosok, Cynthia és John Abendshien 1998-ban vásárolták meg a házat 800,000 dollárért.

Az ingatlan jelenlegi értékét 2,3 millió dollárra becsülik (813 millió forint), ami jól mutatja a film hatását és a ház iránti folyamatos érdeklődést.

A film készítői azért választották ezt a házat, mert egyszerre volt otthonos és kissé fenyegető, amely tökéletesen illett a film cselekményéhez.

A film után a ház belső tere is változott: a piros és zöld bútorok és falak, amelyek a filmben láthatók voltak, az igazi házban sosem voltak használatban.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!