A közmédia épülete elé várja a híveit jövő szombaton délután. Korábban több interjúkéréssel is kikosarazta őket.


„Add tovább!” – kezdte szerda reggeli Facebook-posztját Magyar Péter. A Tisza Párt elnöke október 5. szombat délutánra szervez tüntetést – ahogy ő fogalmaz –

Hozzáteszi: „Aki egy szabad, élhető Magyarországot szeretne a gyerekeinek és az unokáinak, az velünk tart.”

Az ellenzéki politikust a múlt héten váratlanul meghívta az állami televízió egy vitaműsorra a miniszterelnök politikai igazgatójával, Orbán Balázzsal, Magyar Péter azonban az árvízi helyzetre hivatkozva lemondta azt. Később másik időpontot sem fogadott el azzal a kifogással, hogy neki ellenzéki párt vezetőjeként nem Orbán Balázzsal, hanem Orbán Viktorral kellene vitáznia.

Közben az MTI azt írja: négy alkalommal is hívták a közmédiába a Tisza Párt képviselőit. Mint közlik: „a Tisza Párt negyedik alkalommal sem fogadta el a közmédia 48 perc című műsorának meghívását”. A beszámoló szerint Gerzsenyi Gabriella és Dömötör Csaba vitatták volna meg pártjaik álláspontját Magyarország európai uniós képviseletéről. „A vita ezúttal sem jön létre, mert a Tisza Párt Sajtóosztálya elutasította megkeresésünket, sőt meg is fenyegette a meghívó közmédiát” – írják. A párt a köztévének küldött válaszában akkor azt írta: „Nemsokára találkozunk a Kunigunda utcában. Vagy így, vagy úgy”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!