Török Olgát kórházba kellett szállítani. Egy munkás vagy díszítő véletlen hibájából történhetett a baleset.


Komoly sérülést szenvedett a Temesvári Német Színház színésznője, Török Olga vasárnap este – írja a Transtelex.

A rendőrség közleménye szerint vasárnap este 20 óra 12 perckor riasztották őket azzal, hogy a Német Színházban megsérült egy személy. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az előadás során egy fából készült díszlet, amit két férfinak kellett biztosítania, leesett vagy ledőlt, megsebesítve így a 38 éves színésznőt, akit ezért szakorvosi ellátásra kórházba szállítottak.

A Temesvári Német Színház közleménye szerint a balesetben érintett egyik munkás vagy díszítő megbotlott, és esés közben rántotta magával a díszletelemet, ami megsebesítette a kollégáját. Nem közölték, Török Olga milyen sérüléseket szenvedett, csak annyit, hogy már vasárnap éjszaka elhagyhatta a kórházat.

Állításuk szerint az esetről értesítették a Temes megyei Munkaügyi Felügyelőséget, és belső vizsgálatot is indítottak a baleset körülményeinek a felderítésére.

Az ügyről író Libertatea című lap azt is megjegyzi, hogy a hétvégén egy másik színházi baleset is történt Romániában: szombaton a Bukaresti Nemzeti Színházban Marius Manole színész szenvedett balesetet egy előadás során.

Korábban arról is írtunk, hogy megszólalt a budapesti Nemzeti Színházban tavaly ősszel súlyosan megsérült színész is. Horváth Lajos Ottó még nem gondolkodik a visszatérésen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!