A börtönben ülő sztár továbbra is nagyon gyenge, az alapbetegségének nagyon rosszat tesznek a börtönkörülmények.


Április 26-án vonult be a baracskai börtönbe az ország kedvence, Galambos Lajos trombitaművész. A Lagzi Lajcsiként közismertté vált zenészről azóta nem jó hírek érkeznek: korábban már rabtársai is kikezdték, egészségi állapota pedig annyira aggasztó, hogy egy időre a berettyóújfalui börtönkórházba is át kellett szállítani.

Bár az gáz- és áramlopásért 3 év 5 hónap börtönre ítélt sztár már ismét Baracskán van, ügyvédje szerint egészségi állapota továbbra is nagyon rossz.

Lajcsi jogi képviselője a Sztori Magazinnak nyilatkozva elmondta: a helyzet nem annyira súlyos, mint ahogyan azt néhány helyen olvasni lehet, de Galambos Lajos állapota nem javul.

– fogalmazott Csontos.

Szerinte a trombitaművésznek rosszabb a helyzete, mint egy kórházban fekvő betegnek, mert esetében nincsenek betegtársak sem, egyedül van egy szobában, és mindig csak arra vár, hogy a szeretteivel beszélhessen.

„Lajcsi nagyon tartja magát. Kérhetné börtönpszichológus segítségét, de még nem tette meg, ebből is tudom, hogy jól van” – tette hozzá dr. Csontos.

A lapnak röviden nyilatkozott Galambos Lajos is. Mint mondta: a családja támogatása és az a tudat tartja életben, hogy ki fog menni a börtönből. Hozzátette, nem kell érte aggódni, a jogi képviselőjével pedig jelenleg is azon dolgoznak, hogy a kérelmeit pozitívan bírálják el, és a kiszabott börtönbüntetését ne kelljen leülnie.

(via 24.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!