M. Péter a baleset után elmenekült, csütörtökön fogták el egy ismerőse hétvégi házában. Elismerte a felelősségét a balesetben.


Elismerte a felelősségét az újpesti halálos tömegbaleset okozásáért M. Péter. A férfi eltiltás hatálya alatt vezetett, elfogása után pedig a kábítószert tesztje pozitív eredményt mutatott.

A férfi hétfőn

Az egyik autó 45 éves sofőrje a helyszínen meghalt. M. Péter a baleset után elmenekült a helyszínről, körözést adtak ki ellene.

Egy ismerőse a Blikknek arról beszélt, jobb is, hogy a civilek nem próbálták megállítani őt, mert Péternek gyorsan eljár a keze, és biztosan nem hagyta volna magát.

A férfit végül egy ismerőse hétvégi házában fogták el csütörtökön Szigetszentmiklóson. A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteki közleményében azt írja, hogy az elfogása után a Közlekedésrendészeti Főosztály vizsgálói gyanúsítottként hallgatták ki M. Pétert.

A rendőrök a férfi elfogását követően kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami THC-ra pozitív eredményt mutatott.

M. Pétert ezután előállították mintavételre, majd halált okozó közúti baleset gondatlan okozása, segítségnyújtás elmulasztása, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények megalapozott gyanújával hallgatták ki.

A férfi elismerte a felelősségét a baleset okozásáért, kihallgatását követően a rendőrök kezdeményezték a letartóztatását.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!