Azok után, hogy a dánok csütörtökön elveszítették Mia Rejt, a román válogatott hasonló veszteséget szenvedett el a női kézilabda-világbajnokságon.

Kapcsolódó

Horrorsérülés a kézivébén, hordágyon vitték le a pályáról a játékost

Csapattársai közül többen is elsírták magukat.

A C csoport nyitányán Románia nagyon elverte Iránt, a félidőben már 20-3-ra vezetett, így a szakvezetés mindenkinek bátran lehetőséget adhatott.

Így pályára lépett a Minaur Baia Mare 18 éves jobbszélsője, Oana Bors is, aki szörnyű sérülést szenvedett néhány másodperccel azután, hogy megszerezte válogatottbeli első gólját.

A játékos nagy sikoltással maradt a földön, végül hordágyon vitték le a pályáról és úgy szállították kórházba. A hírek ugyancsak keresztszalag-szakadásról szólnak, így számára véget ért a vébé.

A románok végül 39-11-re nyertek. Az olimpiai bajnok Franciaország 30-20-ra legyőzte pénteken Angolát, a vb-címvédő hollandok 55-15-re kiütötték Puerto Ricót, de az orosz válogatott sem volt egy súlycsoportban Kamerunnal (40-18).

Női kézilabda-vb, 1. forduló

A csoport
Franciaország - Angola 30-20 (13-9)

később:
20.30: Montenegró - Szlovénia

B csoport
Oroszország - Kamerun 40-18 (17-10)

később:
20.30: Szerbia - Lengyelország

C csoport
Románia - Irán 39-11 (20-3)

később:
20.30: Norvégia - Kazahsztán

D csoport
Hollandia - Puerto Rico 55-15 (23-6)

később:
20.30: Svédország - Üzbegisztán

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!