A járványhelyzet okozta árbevétel csökkenés miatt jelentős költségcsökkentésre van szükség a kiadóban, emiatt a jövőben kevesebb főszerkesztő vezeti a magazin portfolió termékeit


- közölte Lipták Tímea magazin divízióigazgató.

A kiadó 1998-ban indította útjára a Story-t. A piacvezető magazin a hazai sztárok életének izgalmas momentumairól számol be elsőként, hiszen a nagy sztárok igazán a Story-val, a leghitelesebb bulvármagazinnal szeretik megosztani élményeiket. Az év elején megújult a Story kampányszlogenje: Sztoriban vagyok! Sztoriban lenni annyit jelent, mint lelkesen megosztani életünk egy-egy izgalmas történetét másokkal.

Kolossváry Balázs 2016 májusában vette át a Story magazin főszerkesztői feladatait, 2018 januárja és 2020 január között pedig a Best magazint is vezette. A Story töretlenül a vezető sztármagazin a hazai magazin piacon 608.000-es olvasottsággal[1] és több mint 130 000 eladott példánnyal[2].

Hegedűs Noémi 2008 óta a Meglepetés magazin- és időszakos kiadványainak (különszámok, Konyha&Rejtvény, Mentes konyha) főszerkesztője. A hetilap klasszikus női témákon nyugszik, de mivel olvasói körében nagy a bulvár témák iránti affinitás - akár hírességekről, akár hétköznapi hősökről legyen szó - kiemelt rovataiban folyamatosan közöl sztártémákat is.

A közel 25 éve megjelenő Meglepetés magazin 2019 II. félévében 249.000 magazin olvasót ért el1 hetente közel 70.000 aktívan vásárolt példányszámmal, ezen kívül hétről hétre közel 60.000 Facebook rajongó találkozik digitális tartalmaival a közösségi médiában.

Hegedűs Noémi kinevezése kapcsán elmondta:

Minden lapnak megvan a maga esszenciája, ami soha nem változhat, és amit mindig csak erősíteni szabad. Hogy mit várnak az olvasók a Storytól? Friss, hiteles információkat, pletykákat, drámát, és szórakozást. Ez az a lényeg, amihez főszerkesztőként mindig ragaszkodni fogok. A Story magazin nem csak zászlóshajó, de alkotó műhely is. Újságíró-generációk nőttek fel és indultak innen. Szerencsére a Meglepetés magazinnál sokukkal együtt dolgozhatok. Megtiszteltetésnek érzem, hogy ezentúl ennek az alkotóműhelynek én is tagja lehetek.

A Central Médiacsoport ezúton köszöni Kolossváry Balázs munkáját, sok sikert kívánunk neki jövőbeni feladataihoz.

[1] Forrás: Kantar Hoffmann NOK olvasottságkutatás 2018/3-4 2019/1-2. né.

[2] Forrás: Matesz Print Audit Gyorsjelentés - 2020 I. né.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!